Finland

Horton International Signature Erottaja Erottajankatu 15-17 00130 Helsinki, Finland

×

Saapuminen autolla

Kätevin paikka jättää autosi on P-CityForum http://www.europark.fi/p-forum-helsinki-2/ , parkkipaikka toimistomme lähellä.

  • Sisäänkäynti parkkihalliin: Simonkatu 7
  • Jaakonkatu (käänny Eteläisen Rautatiekadulta ja Pohjoisen Rautatienkadulta)
  • Ruoholahdenkatu 3: Lapinrinteen kulmassa, Kaupungin palvelutunneli

Jätä auto joko A- tai B-alueelle ylemmälle tasolle tai F- tai E-alueelle alatasolle, lähelle Eerikinkadun jalankulkuliittymää, josta pääsee hissillä Eerikinkadulle. Toimistomme sijaitsee oikealla puolella Annankadun ja Eerikinkadun kulmassa.

Horton on nykyaikainen suorahakuyhtiö

”Kokemuksemme kattaa yli 1 000 johdon suorahakua vuodesta 1998”

 

Horton Internationalin Helsingin toimisto on perustettu 1998. Siitä lähtien olemme keskittyneet asiakkaidemme liiketoiminnan edistämiseen ja auttaa heitä vahvalla palveluasenteella. Meillä on laaja kokemus ja verkostot 25 vuoden ajalta Suomen yritysjohdon hakumarkkinoilla. Olemme yksi Suomen johtavista toimijoista ja kuulumme Suomessa 10 suurimman suorahakutoimiston joukkoon. Palvelemme myös Baltian maita paikallisella asiantuntemuksella vuodesta 2023.

Tiimimme osaaminen ja kokemus kattavat laajasti eri toimialat, liikkeenjohdon ja ihmisten johtamisominaisuuksien ja kulttuurillisen arvioinnin. Rakennamme kestäviä, pitkän aikavälin liiketoimintavaikutuksia asiakkaillemme ja olemme vahvasti sitoutuneet edistämään monimuotoisuutta työpaikoilla. Asiakaslupauksemme on tarjota asiakkaillemme jokaisessa haussamme erilaisia ​​ehdokasluetteloita, joissa huomioidaan sukupuolen lisäksi myös vaihtoehtoiset toimialataustat, kokemus ja muut tekijät. Käytämme AI-työkaluja tehostamaan hakujamme.

Keskeisiä asiakassektoreita ovat palvelut, teknologia, teollisuus ja kuluttajatuotteet sekä kaupanala. Johdon ja hallituksen jäsenhaun lisäksi tarjoamme palveluita myös soveltuvuusarvioinnissa, johdon auditoinnissa ja coachingissa. Meillä on laaja asiakaskunta pörssi- ja perheomisteisista yhtiöistä pääomasijoitusyhtiöihin, kasvuyrityksiin sekä julkisomisteisiin yhtiöihin ja palvelemme monia suomalaisia ​​monikansallisia yrityksiä heidän kansainvälisissä hauissaan.

Meidän ihmiset

Nina Ariluoma

Managing Partner

ariluoma@hortoninternational.com

+358 40 562 7510

Ani Närhi

Managing Partner - Sector Head Consumer

narhi@hortoninternational.com

+358 50 441 6134

Kasper Kuivanen

Research Consultant

kuivanen@hortoninternational.com

+358 40 939 0393

Eveliina Heinila

Head of Research - Currently on a study leave

heinila@hortoninternational.com

palvelumme

Autamme asiakkaitamme maksimoimaan johtamissijoituksensa tuoton.

Lähestymistapamme on tietopohjainen ja keskittyy kestävän ja pitkän aikavälin arvon luomiseen asiakkaillemme

Tietosuojaseloste

Tietosuojapolitiikka

Rekisteröidy saadaksesi viimeisimmät uutiset ja johtajuustiedot

Fill this Form

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur. Suspendisse orci odio sociis quisque sit.